Pedala 4 dies

325,00 535,00 

Ruta circular de 4 etapes que transcorre principalment per l’interior de Menorca. El recorregut està format per camins rurals i per algun dels trams més assequibles del Camí de Cavalls. Aquesta ruta permet descobrir paisatges d’interior i trams de costa de Menorca, així com alguns dels principals jaciments de la Menorca talaiòtica.

La dificultat de la ruta és mitjana. Tot i que la majoria de trams no presenten cap tipus de dificultat tècnica, també es passa per alguns trams, en general curts, amb una dificultat tècnica més elevada. En qualsevol cas, cadascuna de les etapes ofereix diferents possibilitats de recorregut per tal d’adaptar-se a les preferències i nivell de cada participant. Cada etapa ha estat batejada amb el nom que rep el vent que entra per aquell extrem de l’illa.

ETAPES

  1. Gregal (nord-est): 30 km | 310 m
    Etapa lineal entre Maó i Ses Salines de Fornells. Transcorre íntegrament per camins rurals, combinant trams asfaltats i trams de terra. El recorregut no inclou dificultats tècniques remarcables.
  2. Mestral (nord-oest): 46 km | 680 m
    Etapa lineal entre Ses Salines de Fornells i Ciutadella. Aquesta etapa transcorre per part del Camí de Cavalls així com altres camins rurals, molts d’ells asfaltats, és físicament exigent degut al continu puja i baixa.
  3. Llebeig (sud-oest): 30 km | 520 m
    Etapa lineal entre Ciutadella i Sant Tomàs. Comença des de Ciutadella i ofereix opcions més interiors, amb camins rurals i trams asfaltats, o més exigents física i tècnicament pel Camí de Cavalls.
  4. Xaloc (sud-est): 34 km | 420 m
    Etapa lineal entre Sant Tomàs i Maó. La quarta i darrera etapa transcorre sobretot per camins rurals del sudest de l’illa, incloent algun tram del Camí de Cavalls.

QUÈ INCLOU?

  • Tres nits d’allotjament (nits posteriors a les 3 primeres etapes).
    · De novembre a febrer: 1 nit a l’Hotel m-27, 1 nit a l’Hostal Ciutadlela i 1 nit a l’Hotel S’Estil·let amb esmorzar. 
    · Març: 1 nit a l’Hostal Port Fornells, 1 nit a l’Hostal Ciutadella i 1 nit a l’Hotel S’Estil·let amb esmorzar.
    · D’abril a octubre: 1 nit a l’Hostal Port Fornells, 1 nit a l’Hostal Ciutadella i 1 nit a l’Hotel Seth Santo Tomás o Seth 55 Santo Tomás amb esmorzar.
  • Trasllat d’equipatge (un embalum per persona).
  • Assistència en ruta en cas d’avaria de la bici o indisposició lleu d’un participant (consulteu les condicions).
  • Mapa i fulletó informatiu.
  • Assessorament sobre els recorreguts.
  • Tracks GPS.

DATES, NÚM. DE PARTICIPANTS I TIPUS D’HABITACIÓ

* Programa no disponible del 21 al 25 de juny.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació. L'usuari pot configurar el seu navegador i impedir que siguin instal·lades, encara que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Accepta Com configurar