Activitats

Menorca 360º ofereix un conjunt de noves experiències per descobrir Menorca fent el que més ens agrada: activitat a l’aire lliure. Viu d’una nova manera els tresors que conté la nostra illa, que passen pel Camí de Cavalls, però també molt més enllà.

· Camina, pedala, explora, viu. Menorca 360º et permet recórrer l’illa d’una forma integral, caminant pel Camí de Cavalls, pedalant pels seus camins rurals o explorant la seva costa a bord d’un kayak.

· Paisatge i patrimoni. Menorca 360º són els seus 200 km de costa, els 185 km de Camí de Cavalls, els centenars de km de camins d’interior i el seu ric patrimoni històric i cultural.

· Coneixement és respecte. El coneixement i el respecte per l’entorn, el patrimoni, la llengua i la cultura dels menorquins és essencial a la nostra activitat.

· Els programes. Tots els programes inclouen allotjament, els trasllats necessaris per completar les rutes, suport logístic i assessorament sobre els recorreguts, a més d’un conjunt de serveis extres opcionals.

· Dates i núm. de persones. Menorca 360º es realitza en format obert. Tu tries les dates i també amb qui fer-ho, amb un mínim de 2 participants i un màxim de 8 per grup.

· Format autoguiat. Excepte quan s’indiqui el contrari, la ruta es realitza en format autoguiat, amb el suport, els materials i les informacions facilitats per l’organització.